GaZell” JK

De GaZell “JK is het resultaat van een samenwerking tussen het bedrijf BBF GaZell” en het bedrijf AEV-fan van Jeep. De realisatie van dit project resulteerde in de geboorte van de GaZell “JK, een discrete en perfect geïntegreerde bewoonbare cel met het onmiskenbare uiterlijk van de Jeep Wrangler JK.

De GaZell “JK is een volledig verwijderbare set, zonder gaten en zonder enige modificatie van het voertuig. Het achterste gedeelte wordt 38 cm verlengd met een nieuwe daklift waardoor een mooi uiterlijk ontstaat
en een bewoonbare binnenruimte.

De interieurindeling is ontworpen om de vele opbergruimtes te maximaliseren. Twee soorten binnenuitrusting voor 2 of 3 bedden, waaronder een keuken, 2 bankjes met een tafel en toilet (afhankelijk van de versie).

De GaZell “JK is speciaal ontworpen voor de Jeep Wrangler JK 4-deurs uitvoering (vanaf 2006) en heeft het voordeel dat hij zijn 5 stoelen behoudt het is een uitstekende toevoeging voor uw Wrangler, zo wordt hij nog multifunctioneler!

De unit is erg compact, de originele breedte van de Jeep 4X4 is niet veranderd. De hoogte is verhoogd met 9 cm, waardoor deze een hoogte heeft van minder dan 2 meter: het is de enige camperunit op de 4×4-markt met een totale hoogte van minder dan 2 meter.

Het lichte gewicht (van 80 kg tot 180 kg afhankelijk van de versie) zorgt ervoor dat je Jeep 4X4 overal kan rijden en zijn geweldige terreineigenschappen behoud.