GaZell” V2

Voortbouwend op het succes van de GaZell V1 heeft GaZell de V2 ontwikkeld.

Het is een verwijderbare camperunit (afzetunit) die even compact blijft met zijn lage hoogte, zijn lichte gewicht (van 240 kg tot 525 kg afhankelijk van de versie) en zijn kleine externe afmetingen(1,72 m breed). De GaZell ” V2 is
beschikbaar voor alle pickups op de huidige markt, 1.1/2 en dubbel cabine.

De buiteningang is uitgerust met een brede trap geïntegreerd in de deur voor een comfortabele toegang. De Gazell ” V2 heeft een opbergruimte die van buiten toegankelijk is en een inklapbare plank bevat voor eten en sleutelen.

Het hoogwaardige interieur is ontworpen voor maximaal comfort. De GaZell V2 is uitgerust met 4 bedden, 2 grote kisten onder de banken, evenals een groot aantal kasten, een ingerichte keuken in de vorm van “L” met, een douche en een toilet (afhankelijk van de versie).

Het buitengewone ontwerp, de technologische vernuftigheid en de kwaliteit van de fabricage maken het een referentie in zijn categorie.

De GaZell V2 is speciaal ontworpen om comfort te garanderen voor zowel korte als lange afstandsreizen, terwijl u tegelijkertijd de mogelijkheden van uw 4×4-pick-up op de weg en buiten de gebaande paden behoudt.