Over GaZell

Het concept:

Conception 3D Gazell'

Het concept  ondersteund door speciaal voor de luchtvaart ontworpen software, maakt het mogelijk om dit product in alle details te creëren, om de samenhang van de assemblages te controleren en dankzij deze geavanceerde technologie kunnen we optimaliseren tot het maximum, de esthetiek, ruimte, sterkte en functionaliteit van de camper. Elk stuk is met de grootst mogelijke precisie ontworpen om niets aan het toeval over te laten.

Productieproces:

Usine de fabrication
CHAINE DE PRODUCTION GAZELL

De monocoque polyester schaal zorgt voor zeer grote integrale sterkte en bent u dus gegarandeerd van een top kwaliteit camper unit, mede door deze kwaliteit hebben wij van Dutch Campers gekozen voor dit unieke merk. Door GaZell camperunits aan te bieden bedienen wij een nieuwe groep avonturiers zonder onder te doen aan onze hoge kwaliteitsstandaarden.

De productie faciliteit, gelegen in Polen en dicht bij de Duitse grens, is sinds 1980 gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van versterkt polyester en met de huidige technologie zoals deze ook wordt gebruikt in de nieuwste generatie transportmiddelen.

De fabriek biedt werk aan meer dan 200 mensen en heeft een oppervlakte van 7.500 m2.

Ze werken voor de grootste internationale fabrikanten zoals Alsthom, Volvo, Scania, Bombardier of Polaris.

Kwaliteit keurmerken:

certifications gazell
TUV

De campers voldoen aan zowel Europese als wereldwijde industriële normen, waaronder EU-richtlijn 95/28 / EC, DIN 5510-2, IUCN 564-2, EEG 80, PN-92 / K-02502.

Ze zijn gecertificeerd volgens de geïntegreerde functionele kwaliteits- en beheersnormen op basis van IRIS REV.02, ISO 9001, ISO 14001 en de Duitse TUV normering.